Politika, arşiv

CHP Grup Toplantısında seçim sonuçları değerlendirildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan parti grup toplantısı sona erdi.

19.04.2014 - Güncelleme : 19.04.2014
CHP Grup Toplantısında seçim sonuçları değerlendirildi

ANKARA

CHP Grubu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere parti genel merkezinde saat 10.00’da basına kapalı toplandı.

Sonrasında açıklama yapılmayan ve yaklaşık 8,5 saat süren toplantıda ilk olarak, seçim sonuçlarına ilişkin bir araştırma şirketi tarafından hazırlanan ayrıntılı sunum, milletvekillerine izlettirildi. 

Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı'nın da CHP'nin seçim öncesi ve seçim sırasında yaptığı çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgi verdiği belirtildi. 

Daha sonra söz alan milletvekillerinin de hem kendi bölgeleri hem de yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmeler yaptığı kaydedildi. 

Toplantıda yerel seçimlerin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve CHP'nin göstereceği adayla ilgili bazı milletvekillerinin açıklamalarda bulunduğu öğrenildi. 

Yaklaşık 50 milletvekilinin söz aldığı toplantı sonunda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun da bir değerlendirme konuşması yaptığı ifade edildi. 

Öte yandan seçim değerlendirme toplantıları kapsamında CHP İl Başkanları Ankara'ya gelecek. 

İl Başkanları, 26-27 Nisan'da parti genel merkezinde Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanarak, yerel seçim süreci ve seçimde alınan sonuçları değerlendirecekler.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın