Dolar
32.38
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,568.80
BTC/USDT
70,862.00
BIST 100
9,079.97
Politika

Başbakan Davutoğlu öğrenim gördüğü ilkokulu ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 4. sınıfa kadar öğrenim gördüğü Fatih Zeyrek'teki Hacı Süleyman Bey İlkokulunu ziyaret etti.

İsmail Özdemir, Uğur İslamoğlu, Kenan Irtak  | 07.10.2015 - Güncelleme : 08.10.2015
Başbakan Davutoğlu öğrenim gördüğü ilkokulu ziyaret etti

İstanbul

İSTANBUL

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 4. sınıfa kadar öğrenim gördüğü Fatih Zeyrek'teki Hacı Süleyman Bey İlkokulunu ziyaret etti.

Okul girişinde öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Davutoğlu, sohbet ettiği öğrencilere derslerinin durumunu sordu.

İlkokuldayken okuduğu 3. kattaki 3-A sınıfına girerek, çocukluk yıllarında oturduğu sıraya oturan Davutoğlu, daha sonra okul girişinde yer alan ve ilkokul yıllarına ait fotoğraflarının bulunduğu panoyu inceledi.

Davutoğlu, okul ziyaretinin ardından çevredeki vatandaşları selamladı. Vatandaşlar da Başbakan Davutoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. 

Daha sonra Fatih Mert Karahan Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret eden Davutoğlu, zihinsel engelli öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Okulda incelemelerde bulunan Davutoğlu, bir süre okul yöneticileri ve öğrencilerle görüştü.

Davutoğlu, ziyareti sırasında karşılaştığı sınıf arkadaşları Yusuf Makaracı, Cemal Zamur, Muhti Esmeroğlu ve Ömer Yıldız ile de sohbet etti.

Arkadaşları ile kendisini çıkışta bekleyen vatandaşlar ve okul personeliyle hatıra fotoğrafı çektiren Davutoğlu, okul bahçesinde Cevdet Bildik adlı vatandaşın okuduğu, "Neden AK Parti" adlı şiiri dinledi.

Vatandaşları selamlayan ve "Mahalle size emanet" diyen Davutoğlu, çevredeki bazı esnafı da ziyaret etti. 

Başbakan Davutoğlu'na ziyaretlerinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, bazı AK Partili milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. 

Muhabir: İsmail Özdemir - Uğur İslamoğlu - Kenan Irtak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın