Dolar
32.32
Euro
34.91
Altın
2,215.89
ETH/USDT
3,588.20
BTC/USDT
71,319.00
BIST 100
9,079.97
Politika

AK Parti Seçim Beyannamesi açıklanıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek "AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklaması"nı izleyecek partililer, ATO Congresiuma alınmaya başlandı.

Enes Kaplan  | 04.10.2015 - Güncelleme : 04.10.2015
AK Parti Seçim Beyannamesi açıklanıyor

ANKARA

ANKARA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek "AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklaması"nı izleyecek partililer, ATO Congresiuma alınmaya başlandı.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini açıklanacağı toplantının gerçekleştirileceği salona partililer güvenlik kontrolünün ardından alınıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, erken saatlerde salona gelerek çalışmaları takip etti.

"Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştireceği platformun arkasına dev ekran kurulurken, arka fonda da  "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" ifadesinin yer aldığı görüldü. Salon girişlerinde de "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte" yazılı afişler dikkati çekti. 

Davutoğlu’nun seçim programı

Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.

Muhabir: Enes Kaplan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın