Dolar
32.38
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,540.50
BTC/USDT
69,948.00
BIST 100
9,067.54
Politika, arşiv

'Huzur ve ölüm arasında oylama yapılacak'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 1 Kasım'da huzur ve sükunetle kan ve ölüm arasında oylama yapılacağını savunarak, "Ya terör Türkiye'yi yıkıp yok edecek ya da sandıktan yetki almış MHP, terörün ve hainlerin kökünü kazıyacaktır" dedi.

03.09.2015 - Güncelleme : 03.09.2015
'Huzur ve ölüm arasında oylama yapılacak'

ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin yakın tarihinin en sancılı, en sıkıntılı ve en çalkantılı döneminden geçtiğini öne sürdü.

Bulanık tablonun her türlü tehlikenin önünü açmakla kalmayıp, stratejik ve sosyolojik kırılmanın kapaklarını da araladığını, Türkiye'de istikrar ve güvenliğin kalmadığını iddia eden Bahçeli, bölücü terör örgütünün hain ve hasmane yüzünü her fırsatta gösterdiğini belirtti.

1 Kasım'ın sabırla ve sağduyuyla beklenmesini isteyen Bahçeli, şu görüşlere yer verdi:

"Büyük milletimizin engin feraseti, muazzam irade ve hissiyatı 1 Kasım'da tüm tahmin ve beklentileri alt üst edecektir. 1 Kasım'da terörle milli güvenlik arasında seçim yapılacaktır. 1 Kasım'da bölücülükle kardeşlik arasında tercih yapılacaktır. 1 Kasım'da huzur ve sükunetle kan ve ölüm arasında oylama yapılacaktır. Ya terör Türkiye'yi yıkıp yok edecek ya da sandıktan yetki almış MHP terörün ve hainlerin kökünü kazıyacaktır. 1 Kasım çözülme sürecine son darbe olacaktır. 1 Kasım hırsız ve rüşvetçilerin mahkeme önüne çıkacağı karar ve kader anı olacaktır. 1 Kasım fiilen sistem değiştirenlere, özerklik ilan edip Türkiye Cumhuriyeti'ni çöküşe götüren mihraklara kalıcı ders niteliği taşıyacaktır."

Bahçeli, insanlığın suskun kalarak izlediği kıyılara vuran minicik bedenlerin katillerine dik durmak, emperyalizmin oyunlarını bozmak için 1 Kasım'ın tarihi fırsat olduğunu savundu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın