Dolar
32.38
Euro
35.06
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,567.50
BTC/USDT
70,820.00
BIST 100
9,079.97
Politika, arşiv

Davutoğlu CHP ile temasları sürdüren heyetle görüştü

Başbakan Davutoğlu, hükümet kurma sürecinde partisi adına CHP ile istikşafi görüşmeleri sürdüren heyetle bir araya geldi.

29.07.2015 - Güncelleme : 29.07.2015
Davutoğlu CHP ile temasları sürdüren heyetle görüştü

TBMM

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma sürecinde partisi adına CHP ile istikşafi görüşmeleri sürdüren heyetle bir araya  geldi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, TBMM'deki Başbakanlık makamında AK Parti adına CHP ile istikşafi temasları sürdüren Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile milletvekilleri Osman Can, Taha Özhan ve Ali İhsan Arslan'la görüştü. 

Müzakerelerin konusu, ilkeler ve süreçle ilgili bilgi veren Bakan Çelik'in ardından, heyetin diğer üyelerinin de görüşmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini Başbakan Ahmet Davutoğlu'na aktardıkları öğrenildi. 

Heyet üyelerinin, temasların "medeni ve nitelikli süreçte" devam ettiğini ifade ettikleri, Başbakan Davutoğlu'nun da görüşmelerin böyle bir ortamda geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdiği kaydedildi.

Muhabir: İlhan Toprak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın