Dolar
32.50
Euro
34.85
Altın
2,327.32
ETH/USDT
3,151.40
BTC/USDT
64,186.00
BIST 100
9,716.77
Politika, seçim 2015

'Demokrat Parti aşkını milletin sinesine emanet bırakmıştır'

DP Genel Başkanı Uysal, "Demokrat Parti, aşkını, sevgisini milletin sinesine emanet bırakmıştır. Millette emanet olan bu sevdayı yeniden ayağa kaldırmak adına bu yola inanmış, kendini adanmış arkadaşlarla yola çıktık" dedi.

03.05.2015 - Güncelleme : 03.05.2015
'Demokrat Parti aşkını milletin sinesine emanet bırakmıştır'

ADANA

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında, Türkiye'nin 77 milyonluk nüfusu, stratejik coğrafyası ve beşeri sermayesiyle insanlığa ve medeniyete katkı noktasında her daim vazifesini yerine getirdiğini söyledi.

Güçlü Türkiye'nin sesini duyurma iradesinin halkta olduğuna dikkati çeken Uysal, "Cumhuriyet'in kurucu idaresinden, Demokrat Parti'nin felsefesinden aldığımız heyecanı, zihniyeti, dünyanın değişen temposuna uydurarak bugünün Türkiye'sine söyletebilmeliyiz. Bir kere yapabilenler pek çok kez yapabilir" dedi.

DP'nin milletin vicdanında ve yüreğinde hala yer bulduğunu belirten Uysal, şöyle devam etti:

"Vicdanımızı, aklımızı aziz milletimizin hizasında tutarak, devleti tahakküm aracı gibi kullananlara karşı 'herkes için demokrasi, herkes için zenginlik' diyoruz. Kıt kanaat imkanlarla elindeki gücüyle fabrika kuran, bunları ileriye taşıyacak insanları yetiştirmek adına ülkenin en ücra köşesine kadar hizmetlerini taşımış bir harekettir Demokrat Parti. Demokrat Parti, aşkını, sevgisini milletin sinesine emanet bırakmıştır. Millette emanet olan bu sevdayı yeniden ayağa kaldırmak adına bu yola inanmış, kendini adanmış arkadaşlarla yola çıktık. Bu yoldan da hiç bir güç bizi döndüremeyecek."

Uysal'ın konuşmasının ardından DP Adana milletvekili adayları tanıtıldı.

Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner-Abdulgafur Kılıç

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın