Dolar
32.34
Euro
34.88
Altın
2,219.46
ETH/USDT
3,571.20
BTC/USDT
70,699.00
BIST 100
9,079.97
Politika, arşiv

Kılıçdaroğlu ruhani liderlerle bir araya gelecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rum, Ermeni, Süryani ve Musevi ruhani liderleriyle 26 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da bir araya gelecek.

24.01.2015 - Güncelleme : 24.01.2015
Kılıçdaroğlu ruhani liderlerle bir araya gelecek

ANKARA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rum, Ermeni, Süryani ve Musevi ruhani liderleriyle 26 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da bir araya gelecek.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 26 Ocak Pazartesi günü Rum Ortodoks Patriği, Kadasetli Patrik Bartholomeos, Ermeni Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan, Süryani Katolik Patrikvekili Yusuf Sağ, Süryani Ortodoks Kilisesi Mor Filiksinosu Metropolit Yusuf Çetin ve Türkiye Museviler Hahambaşı İzak Haleva ile İstanbul'da Sait Halim Paşa Yalısı'nda bir araya geleceği bildirildi.

Görüşmede, ruhani liderlerle görüş alışverişinde bulunulacağı, ruhani liderlerin cemaat ihtiyaçlarını ve beklentilerini açıklamasının beklendiği, Kılıçdaroğlu'nun da CHP'nin bu konulara ilişkin yaklaşımlarını anlatacağı kaydedildi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Murat Özçelik ve Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in de görüşmeye katılacağı belirtildi.

Muhabir: Hande İlbeyi Canca

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın