Dolar
32.34
Euro
35.13
Altın
2,157.78
ETH/USDT
3,380.10
BTC/USDT
65,138.00
BIST 100
8,718.11
Politika, arşiv

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Reyhanlı'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Reyhanlı ilçesinde bombalı saldırıların meydana geldiği bölgede incelemelerde bulundu.

13.05.2013 - Güncelleme : 13.05.2013
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Reyhanlı'da

HATAY

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki genel başkan yardımcılarıyla ilk patlamada büyük hasar gören Reyhanlı Belediyesini ziyaret ederek başkan Hüseyin Şanverdi'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Şanverdi, belediye girişinde Kılıçdaroğlu'ndan birlik ve beraberlik mesajı vererek insanları telkin etmesini istedi.

Kılıçdaroğlu, bunun üzerine ilçeye bu amaçla geldiğini, bunun için de parti aracını bile kullanmayıp sivil bir araçla ilçeye geldiğini söyledi.

Her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, özellikle Hatay'ın buna ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Belediye ziyareti sırasında yaşanan izdiham nedeniyle Kılıçdaroğlu, kendisini izleyen gazetecilere dönerek, "Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Ben Reyhanlı halkına baş sağlığı dilemeye geldim. Onlara geçmiş olsun dileklerimi iletmeye geldim. İzin verirseniz halkla buluşmak, onlara merhaba demek istiyorum. Bugün siyaset günü değil, acıları var. Acıları çok taze. Onun için sizden özellikle istirham ediyorum. Benim halkla buluşmama müsaade edin" dedi.

Daha sonra yürüyerek ikinci patlamanın meydana geldiği postane binası önüne gelerek burada da incelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, yakınlarından haber alamadıklarını söyleyen bazı kişilerin taleplerini dinledi.

Kılıçdaroğlu, incelemelerinin ardından patlamalarda ölenlerin yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulundu. Kılıçdaroğlu'na bazı genel başkan yardımcıları ile milletvekilleri de eşlik etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın