Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,566.50
BTC/USDT
70,474.00
BIST 100
9,079.97
18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
04.09.2014

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. 05-06 Mayıs 1972'de 5. Olağanüstü Kurultay'ın yapıldığı salona CHP Genel Başkanı İsmet İnönü ve eşi Mevhibe İnönü birlikte geldi. (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. 05-06 Mayıs 1972'de düzenlenen 5. Olağanüstü Kurultay'da oy kullanan kadın delegeler. (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP 5. Olağanüstü Kurultayı'nın yapıldığı Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nun çevresinde polis güvenlik önlemi aldı. (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Başbakan ve CHP Genel Başkanı Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit, CHP 7. Olağanüstü Kurultayı'na katıldı. (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. 9 Eylül 1992'de düzenlenen 25. Olağan Kurultay sonrası Genel Başkan adayı Deniz Baykal (solda), 679 oyla CHP Genel Başkanı oldu. Hikmet Çetin (ortada), Murat Karayalçın (sağda). (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. 9 Eylül 1992'de düzenlenen 25. Olağan Kurultay'da adaylığını açıklayan Erol Tuncer, oy kullanırken... (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: AA Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. SHP ve CHP'nin Bütünleşme Kurultayı sonrası ortak aday olarak Genel Başkanlığa seçilen Hikmet Çetin (ortada), Deniz Baykal ve Murat Karayalçın ile partilileri selamladı. (Arşiv) (AA Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Abdurrahman Antakyalı

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP'nin 9. olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkan Adaylarından Murat Karayalçın (sağda), ikinci tur oylama sırasında Hasan Fehmi Güneş (solda) lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. (Arşiv) (Abdurrahman Antakyalı - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Mustafa Abadan

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP 10. Olağanüstü Kurultay'da Genel Başkan Altan Öymen, kırmızı güllerle karşılandı. (Arşiv) (Mustafa Abadan - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Zafer Meydan

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP'nin 11. Olağanüstü Kurultayı'na CHP Genel eski Başkanlarından Erdal İnönü (solda), kapanan SODEP eski Genel Başkanı Cezmi Kartay (ortada) ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Bayram Meral de katıldı. (Arşiv) (Zafer Meydan - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Zafer Meydan

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Fotoğrafta CHP 29. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan adayı Ertuğrul Günay, oy kullanırken görülüyor. (Arşiv) (Zafer Meydan - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Ömer Tekdal

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan genel başkanlık koltuğuna şu döneme kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu. Yapılacak 18. Olağanüstü Kurultay'da Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlık için yarışacak. Fotoğrafta Genel Başkan Deniz Baykal, CHP'nin 29. Olağan Kurultayı'na gelişinde partililer tarafından karşılanışı görülüyor. (Arşiv) (Ömer Tekdal - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hikmet Saatçi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP 29. Olağan Kurultayı Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. (Arşiv) (Hikmet Saatçi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hakan Göktepe

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Fotoğrafta CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, CHP 30. Olağan Büyük Kurultay'da partilileri selamlarken görülüyor. (Arşiv) (Hakan Göktepe - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Mustafa Abadan

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Gergin geçen CHP 13. Olağanüstü Kurultay'da delegeler birbirlerine sandalye fırlattı. (Arşiv) (Mustafa Abadan - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Fırat Yurdakul

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP 13. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve eşi Aylin Kotil ile birlikte oy kullanırken görülüyor. (Arşiv) (Fırat Yurdakul - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Bülent Uzun

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal (sağda), partisinin 31. olağan Kurultayı'nda oy kullanırken görülüyor. (Arşiv) (Bülent Uzun - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hamza Şahin

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. 22 Mayıs 2010'da yapılan 33. Olağan Kurultay'da CHP Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Halk Partisi (DSHP) Genel Başkanı Rahşan Ecevit (solda) ve Bağımsız Millervekili Emrehan Halıcı (sağda). 33. Olağan Kurultay'a tek aday olarak giren Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin 7. Genel Başkanı oldu. (Arşiv) (Hamza Şahin - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hamza Şahin

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP'nin 33. Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen partililer görülüyor (Arşiv) (Hamza Şahin - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Cem Özdel

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP'nin 15. Olağanüstü Kurultayı 18 Aralık 2010'da yapıldı. (Arşiv) (Cem Özdel - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Muammer Tan

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, partisinin 34. Olağan Kurultayı'nda geçerli sayılan bin 164 oyun tamamını alarak yeniden Genel Başkanlığa seçildi (Arşiv) (Muammer Tan - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hanri Benazus Arşivi

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk,1935 yılında gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Fırkası Kurultay'ında konuşurken görülüyor. (Arşiv) (Hanri Benazus Arşivi - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: BYEGM

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Fotoğrafta Mustafa Kemal Atatürk,1935 yılında gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Fırkası Kurultay'ında görülüyor. (Arşiv) (BYEGM - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: BYEGM

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. Fotoğrafta Başbakan İsmet İnönü, CHP 4. Büyük Kurultay'da konuşurken görülüyor. (BYEGM - Anadolu Ajansı)

18. CHP Olağanüstü Kurultayı gerçekleştiriliyor
Fotoğraf: Hüseyin Ezer

CHP kuruluş tarihinden günümüze toplamda 34 Kurultay ve 17 Olağanüstü Kurultay yaptı. Mustafa Kemal Atatürk'ün ardından genel başkanlık koltuğuna bugüne kadar, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu oturdu.10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında CHP yeniden olağanüstü kurultay ile 5-6 Eylül'de 18. Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere toplanıyor. CHP Genel Başkanı İsmet İnönü, partisinin 15. Kurultayı'na katıldı. CHP Genel Sekreteri İsmail Rüştü Aksal (solda), Rauf Kandemir (arkada gözlüklü) (Arşiv) (Hüseyin Ezer - Anadolu Ajansı)

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler