Dolar
32.38
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,537.10
BTC/USDT
70,105.00
BIST 100
9,118.18
Kurumsal Haberler, arşiv

Kalkınma Bakanı Yılmaz AA'yı ziyaret etti

Bakan Yılmaz, "AA aynı zamanda dünya medyasının görmezlikten geldiği, yeterince önem vermediği, mazlumların ezildiği bir çok ortamı dünya kamuoyu gündemine getirme anlamında da çok değerli hizmetler yapan bir ajansımız" dedi

25.07.2014 - Güncelleme : 25.07.2014
Kalkınma Bakanı Yılmaz AA'yı ziyaret etti

BİNGÖL 

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Anadolu Ajansı, aynı zamanda dünya medyasının görmezlikten geldiği, yeterince önem vermediği, mazlumların ezildiği bir çok ortamı dünya kamuoyu gündemine getirme anlamında da çok değerli hizmetler yapan bir ajansımız" dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'de bulunan Yılmaz, Vali İbrahim Taşyapan, Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Coşkun ile Anadolu Ajansı (AA) Bingöl Bürosunu ziyaret etti.

Yılmaz, AA'nın son yıllarda son derece önemli atılım yapan, herkesin iftihar ettiği bir ajans olduğunun altını çizerek, ajansın yurt içinde ve dünyanın dört bir yanında sağlıklı haber ürettiğini vurguladı.

AA'nın ,Türkiye'yi dünyaya daha iyi anlattığını belirten Yılmaz, şunları söyledi:

"Anadolu Ajansı, dünyayı da aynı şekilde Türkiye'ye daha doğru aksettiren bir ajanstır. Gazze’de yaşanan son olaylarda da şunu gördük, Anadolu Ajansı, aynı zamanda dünya medyasının görmezlikten geldiği, yeterince önem vermediği, mazlumların ezildiği bir çok ortamı dünya kamuoyu gündemine getirme anlamında da çok değerli hizmetler yapan bir ajansımız. Bir taraftan da demokratikleşmemize, çözüm sürecine, bütün bu Türkiye’nin değişimine güç veren bir kuruluşumuz."

AA'nın, değişik dillerde yaptığı yayınlarla çeşitli bölgelerden aksettirdiği gelişmelerle Türkiye’nin demokratikleşmesine, gelişmesine, kalkınmasına büyük katkısı olduğuna dikkati çeken Yılmaz, ajansın Bingöl'de bürosunun bulunmasından dolayı da mutluluk duyduğunu belirtti.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bugün Bingöl'de de böyle bir ofisin açılması ayrıca mutluluk verici. Anadolu Ajansı, Bingöl'ün de Türkiye'nin ve dünyanın gündemine taşınmasında, Bingöl'deki hadiselerin daha sağlıklı aksettirilmesinde sorumlu yayıncı kuruluş olarak üzerine düşeni en güzel şekilde yapacaktır. Bu, biz siyasetçiler için de çok güzel bir şeydir. Yaptığımız çalışmaları, mesajlarımızı aksettirme anlamında bu ofisimizin ve burada çalışan arkadaşlarımızın büyük katkıları olacak. Büronun Bingölümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yaptığınız başarılı çalışmaların devamını diliyorum."

AA Bingöl muhabiri Abdullah Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bakan Yılmaz'a, Bingöl ovasında yetişen lalelerin yer aldığı ve Yılmaz'a ait fotoğrafın bulunduğu tablo hediye etti.

Muhabir: Aydın Arık, Ahmet Kaplan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın