Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,220.01
ETH/USDT
3,553.80
BTC/USDT
70,649.00
BIST 100
9,079.97
Eğitim, Kurumsal Haberler, arşiv

AA'dan 'Yeni Nesil Habercilik Eğitimi'

AA Haber Akademisinde, gazeteci yetiştirmek amacıyla 28 Eylül'de "Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" başlayacak.

31.07.2015 - Güncelleme : 31.07.2015
AA'dan 'Yeni Nesil Habercilik Eğitimi'

ANKARA

Anadolu Ajansının 100. yıl vizyonu çerçevesinde kurulan AA Haber Akademisinde, gazeteci yetiştirmek amacıyla 28 Eylül'de "Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" başlayacak.

AA Haber Akademisi, sadece Anadolu Ajansına değil, bütün medya kuruluşlarına hizmet verecek ve insan kaynakları koçluğu yapacak bir mekanizma kurmayı amaçlayarak, usta-çırak öğretisi çerçevesinde haber ve röportaj yazma, özel haber refleksini geliştirme, fotoğraf ve görüntü çekme eğitimleri vermeyi sürdürüyor.

"Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" programı kapsamında, iki ay sürecek dersler, 28 Eylül Pazartesi günü başlayacak ve 20 Kasım Cuma günü sona erecek.

Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek eğitimlerde, katılımcılar AA'nın deneyimli habercilerinden teorik ve uygulamalı dersler alacak.

İki ay sürecek "Yeni Nesil Habercilik Eğitimi" programını başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek.

Adaylar başvurularını, "www.aahaberakademisi.com" adresindeki "http://haberakademisi.com.tr/ApplicationForm3.aspx" linkini tıklayıp, formu doldurarak yapabilecek.

Eksik doldurulan formlar değerlendirmeye alınmayacak, elden ve postayla başvuru kabul edilmeyecek.

Muhabir: Ilkay Guder

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın