Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,219.08
ETH/USDT
3,572.80
BTC/USDT
70,847.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, Kurumsal Haberler

'AA her geçen gün saygınlığını artırıyor'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, AA'nın, yaygın ve güçlü haber ağı, hızlı, güvenilir, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla her geçen gün saygınlığını artırdığını söyledi.

06.04.2015 - Güncelleme : 06.04.2015
'AA her geçen gün saygınlığını artırıyor'

ANKARA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, "Anadolu Ajansının (AA), önümüzdeki dönemde de gerçekleştireceği projelerle ülkemizin uluslararası itibarını daha da güçlendireceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Bilgin, AA'nın kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milli mücadele döneminden bu yana Türkiye ve demokrasinin yanı sıra, birlik ve beraberlik için son derece hayati bir öneme sahip olan Anadolu Ajansının 95. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Bilgin, haberleşme, iletişim ve yayıncılık alanındaki teknolojik gelişmelere paralel olarak kendini sürekli yenileyen AA'nın, yaygın ve güçlü haber ağı, hızlı, güvenilir, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla her geçen gün saygınlığını artırdığını belirtti. Bilgin, şunları kaydetti:

"Bu yolda da büyüyen, gelişen, yıldızı daha da parlayan Türkiye’nin vizyoner tutumuna yaraşır bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Anadolu Ajansının, önümüzdeki dönemde de gerçekleştireceği projelerle, ülkemizin uluslararası itibarını daha da güçlendireceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle güzide haber ajansımız Anadolu Ajansına, yöneticilerine, editör, muhabir, idari ve teknik personeline başarı dileklerimle sevgi ve selamlarımı sunuyor, 95’inci yılını tekrar kutluyorum."

Muhabir: Merve Özlem Çakır

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.