Dolar
32.32
Euro
34.95
Altın
2,207.53
ETH/USDT
3,583.50
BTC/USDT
70,886.00
BIST 100
9,069.87
Kurumsal Haberler, arşiv

AA mobil uygulamasında artık İngilizce de yayın yapılıyor

AA, akıllı telefonlardan ulaşılan yeni mobil uygulamalarından sonra iPad sürümünü yeniledi, mobil platformlarda Türkçe'nin ardından İngilizce de haber içerikleri sunmaya başladı.

15.12.2014 - Güncelleme : 15.12.2014
AA mobil uygulamasında artık İngilizce de yayın yapılıyor

ANKARA

Akıllı cep telefonlarından haber içeriğine daha kolay ve hızlı erişim imkanı sağlanabilmesi amacıyla Android ve iOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarını yenileyen Anadolu Ajansı (AA), yeni iPad uygulamasını da devreye aldı.

AA, yeni mobil uygulamalarının çok beğenilmesi ve yurt dışından gelen yoğun talep üzerine global alanda habere erişmek isteyen kullanıcılara yönelik İngilizce uygulama geliştirdi.

Anadolu Ajansı'nın 100. Yıl Vizyonu kapsamında, değişen teknolojilere uyum sağlayacak şekilde geliştirilen uygulamalar, Google Play ve Apple Store'dan indirilebiliyor.

Android ve iOS platformlarında çalışan yeni mobil uygulamalar, AA'nın Türkçe ve İngilizce web sitelerinde (www.aa.com.tr ile www.aa.com.tr/en) yer alan haber içerikleri ile fotoğraf ve video galerilerinin takip edilmesine imkan tanıyor.

Uygulamalarda haberler, "manşet, Türkiye, dünya, ekonomi, spor ve diğer" olmak üzere 6 ana kategoride listelenirken, kullanıcılara, seçtikleri kategorilerde yeni haberlere ait bilgi mesajları, belirleyecekleri zaman dilimlerinde gönderiliyor.

AA, bunun yanı sıra mobil uygulamalarında bir dizi iyileştirme ve yenilik yaparken, isteyenlere son 3 güne ilişkin herhangi bir içerik araması yapabilme olanağı sunuyor.

Haber detayı pencerelerinde bir dizi değişiklik gerçekleştirilirken, haber listelerinde ve haber gösterim ekranlarında iyileştirmeler yapıldı. Kullanıcılardan gelen talep üzerine haber bildirimlerine ses efekti de eklendi.

Yeni uygulamaları indirmek için,

iOS uygulamayı indir.

Android uygulamayı indir.

Muhabir: Tamer Toğanaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın