Gündem, Kurumsal Haberler, arşiv

"Yaşayan Gazze"' programında AA fotoğrafları sergilenecek

Yunus Emre Enstitüsünce düzenlenen ve Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı, "Yaşayan Gazze" programında, AA'nın bölgeye ait fotoğrafları da sergilenecek.

16.10.2014 - Güncelleme : 16.10.2014
"Yaşayan Gazze"' programında AA fotoğrafları sergilenecek

ANKARA

Yunus Emre Enstitüsünce düzenlenen ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı, "Yaşayan Gazze" programında, Anadolu Ajansının (AA) bölgeye ait fotoğrafları da sergilenecek. 

Edebiyat dünyasının önde gelen isimlerinden Cahit Koytak'ın "Gazze Risalesi" şiir kitabının Arapça ve İngilizce tercümesinin tanıtımının yapılacağı program, 21.00'de başlayacak.  

Yunus Emre Enstitüsündeki programda, Ortadoğu'daki gelişmeleri her gün dünyanın dört bir yanındaki abonelerine ulaştıran AA'nın, Gazze'deki dramı yansıttığı "Anadolu Ajansı Objektifinden Gazze" sergisi de açılacak. 

 Sergide İsrail saldırılarında yaşanan acıları, ambargo nedeniyle oluşan fakirliği ve savaş öncesi durumu gözler önüne seren 31 fotoğraf yer alacak. 

Ayrıca AA'nın "Oradaydık" serisinin "Yetim Kalan Ülke Suriye", "Yarım Kalan Devrim, Mısır" ve "Abluka, Savaş, Direniş: Gazze" kitaplarının da yer aldığı stand da bulunacak.

Muhabir: Yıldız Seçil Aktaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın