Dolar
32.38
Euro
35.06
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,567.10
BTC/USDT
70,814.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler, arşiv

AA Visa Pour I'image'a katılıyor

AA Fransa'nın Perpignan kentinden düzenlenen dünyaca ünlü haber fotoğrafçılığı festivali "Visa pour l’image”a katılıyor.

01.09.2014 - Güncelleme : 01.09.2014
AA Visa Pour I'image'a katılıyor

ANKARA

Anadolu Ajansı (AA), dünyanın en önemli haber fotoğrafçılığı festivali olarak gösterilen ve önde gelen foto muhabirleri, haber ajansları, gazete ve dergilerin katılacağı "Visa pour l'Image" festivaline katılıyor.

Festivalde açılan stantta hafta yayın hayatına başlayan ve Türkiye, Ortadoğu ve Balkanlar'ın en büyük online editoryal fotoğraf portalı olması hedeflenen "Anadolu Images" sitesi profesyonellere ve global medya devlerine tanıtılacak. AA’nın 2015 yılında düzenleyeceği uluslararası profesyonel fotoğraf yarışması "Istanbul Photo Awards”ın ilk tanıtımları da festival sırasında yapılacak. Haber fotoğrafçılığı alanında doğrudan hedef kitleye yönelik bir organizasyonda standıyla yer alan AA, global fotoğraf dağıtımında söz sahibi olma hedefine bir adım daha yaklaşıyor. 

AA festivalde Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel ve pazarlama birimiyle temsil ediliyor, Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman da önümüzdeki günlerde festivale katılacak. AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk'ün de festivali ziyaret etmesi bekleniyor. 

AA, uluslararası foto muhabirlerinin çalışmalarının sunulduğu çeşitli etkinliklerde de yer alırken Visa Pour l'Image etkinliğinin "projeksiyon gecelerinde", AA foto muhabirlerinin çeşitli çatışma bölgelerinde çektikleri haber fotoğrafları gösterilecek. Ayrıca Suriye'de görev yapan AA foto muhabirlerinin fotoğraflarından oluşan "Halep, Yaralı Kent” başlıklı özel slayt gösterisi, 6 Eylül cumartesi gecesi kentin amfi tiyatrosunda sergilenecek.

Profesyonellere ayrılan bölümü bugün başlayan ve 7 Eylül'le kadar devam edecek olan festival, Fransa'nın Perpignan kentinde 1989'dan beri yapılageliyor. Her yıl ortalama 150 bin kişinin ziyaret ettiği festivale bu yıl AA da Türkiye'den profesyonel anlamda ilk katılımı gerçekleştiriyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın