Dolar
32.34
Euro
34.87
Altın
2,220.97
ETH/USDT
3,567.80
BTC/USDT
70,830.00
BIST 100
9,079.97
Kültür, arşiv

Sinema sanatçısı Karındaş hastaneye kaldırıldı

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, Marmaris'te hastaneye kaldırıldı.

24.02.2015 - Güncelleme : 24.02.2015
Sinema sanatçısı Karındaş hastaneye kaldırıldı

MUĞLA

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, Marmaris'te hastaneye kaldırıldı. 

Bir süredir Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevinde yaşamını sürdüren 87 yaşındaki Karındaş, hafta sonu mide ağrısı şikayetiyle Marmaris Özel Yücelen Hastanesi Acil Sevisine başvurdu. Yapılan kontrollerde mide kanaması geçirdiği belirlenen sanatçı, yoğun bakım ünitesine alındı. 

Hastane yetkilileri, Karındaş'ın bilincinin açık olduğunu ve sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. Sanatçının tedbir amaçlı yoğun bakımda bir süre daha tutulacağı bildirildi. 

Karındaş'ın  özgeçmişi

Altan Karındaş, 1928'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Belediye Konservatuvarı'nda şan ve tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1951 yılında Muhsin Ertuğrul'un Küçük Sahnesinde sanat hayatına başladı. Şehir Tiyatroları, Saim Alpago Tiyatrosu, Gen-Ar Tiyatrosu, Ulvi Uraz Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu gibi topluluklarda çalışan Karındaş, bir dönem kendisi adına da tiyatro kurdu. Karındaş, çok sayıda sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın