Yaşam, arşiv

Balayını çadırda geçirdiler

Doğa sporlarıyla uğraşan ve Kapadokya'da dünya evine giren sporcu çift, evliliklerinin ilk gününü Kılıçlar Vadisi'nde kurdukları çadırda geçirdi.

02.08.2015 - Güncelleme : 02.08.2015
Balayını çadırda geçirdiler

NEVŞEHİR

Arkadaşları aracılığıyla tanışan ve Kapadokya'da hayatlarını birleştiren doğa sporu tutkunu çift, evliliklerinin ilk gününü gelinlik ve damatlıklarıyla geldikleri Kapadokya'daki Kılıçlar Vadisi'nde kurdukları çadırda geçirdi.

Beden eğitimi öğretmeni Vehbi Taşkıran (30) ve öğretim görevlisi Tülay Avcı Taşkıran (30), dün yaptıkları düğünlerinin ardından gelinlik ve damatlıklarını çıkarmadan yakınlarıyla Kapadokya'da kamp kurdu.

Peribacalarında akrabalarıyla çadırlar kuran çift, yaktıkları ateş ve müzik eşliğinde sabaha kadar eğlendi. Dağcılık ve trekking sporuyla uğraşan çift, balayını kamp ortamında geçirmeyi hayal ettikleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Damat Vehbi Taşkıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğa sporlarına ilgilerinden dolayı Kapadokya'da çadırda balayını geçirmek istediklerini söyledi. 

Taşkıran, "Düğünden sonra şehir dışından gelen misafirlerimizle kimsenin bizi rahatsız etmediği, biz bize zaman geçirebileceğimiz sakin bir ortam hazırladık. Eşim dağcılıkla, ben trekkingle uğraşıyorum. Beden eğitimci olduğumuz için böyle bir kamp ortamında zaman geçirmek istedik. Dostlarımızı, akrabalarımızı topladık, sabaha kadar buradayız" dedi.

Taşkıran, sıcak hava balonlarını da izleyeceklerini belirterek, "Eşimin İzmirli olması nedeniyle misafirlerimizin çoğu da şehir dışından geldi. Onlara Kapadokya’yı daha iyi yaşatabilmek için vadilerin içinde çadırda zaman geçirelim istedik. Bulunduğumuz yerden yüzlerce balon kalkacak. Balonları da göreceğiz. O yüzden böyle bir mekan tercih ettik" diye konuştu.

Muhabir: İsrafil Baran, Murat Kaya 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın