Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.70
BTC/USDT
70,385.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

Ekrem Erdem'in babasının cenazesi toprağa verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in babası Hüseyin Erdem'in cenazesi, toprağa verildi. Eyüp Sultan Camisi'ndeki cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

26.04.2015 - Güncelleme : 26.04.2015
Ekrem Erdem'in babasının cenazesi toprağa verildi

İSTANBUL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in 89 yaşında vefat eden babası Hüseyin Erdem'in cenazesi, toprağa verildi. 

Hüseyin Erdem için ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile Erdem'in yakınları katıldı. 

Cenaze namazının kılınmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ekrem Erdem, tabuta omuz verdi. Erdem'in cenazesi daha sonra götürüldüğü Eyüp Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Muhabir: Arif Yakıcı-Filiz Kınık

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.