Dolar
32.49
Euro
34.85
Altın
2,331.80
ETH/USDT
3,160.70
BTC/USDT
64,623.00
BIST 100
9,716.77
Politika, seçim 2015, arşiv

'Baskıyla bin oydansa özgür bir oyu tercih ederim'

Kalkınma Bakanı Yılmaz, seçimlerde herkesin özgür iradesinin sandığa yansımasını temenni ederek, "Baskıyla alınan bin oydansa özgür şekilde verilen bir oyu tercih ederim" dedi.

19.04.2015 - Güncelleme : 19.04.2015
'Baskıyla bin oydansa özgür bir oyu tercih ederim'

DİYARBAKIR

AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısına katılmak için kente gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile milletvekili adayları havalimanında AK Parti İl Başkanı Muhammed Akar, partililer ve vatandaşlarca yoğun ilgiyle karşılandı.

Partililerin ve vatandaşların, Türkçe ve Kürtçe "Halkın umudusunuz", "Çözüm ve barış sizinle gelecek", "Siz varsanız hizmet de var" yazılı döviz ve pankartlarla karşıladığı Bakanlar Eker ve Yılmaz ile milletvekili adayları güvercin uçurdu.

"12 yılda AK Parti daha önce hayal edilemeyecek hizmetler gerçekleştirdi"

Bakan Yılmaz, beraberinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve AK Parti'nin Diyarbakır milletvekili adaylarıyla daha sonra bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

Yılmaz, burada partilileri Kürtçe ve Zazaca selamlayarak başladığı konuşmasında, son 12 yılda AK Parti'nin daha önce hayal edilmeyecek hizmetler gerçekleştirdiğini belirterek, demokrasiden ekonomiye kadar her alanda devrim niteliğinde dönüşümler yapıldığını söyledi.

"Baskıyla alınan bin oydansa özgür şekilde verilen bir oyu tercih ederim"

Seçimin ardından yeni Türkiye'de demokratikleşmeye ve çözüm sürecine kararlıkla devam edeceklerini işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Çözüm sürecinin dinamosu AK Parti'dir, bugünlere getiren de AK Parti'dir. 7 Haziran seçiminin barış ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Herkesin özgür iradesinin sandığa yansımasını temenni ediyorum. Baskıyla alınan bin oydansa özgür şekilde verilen bir oyu tercih ederim"

Muhabir: Süleyman Umut Gürhan, Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın