Dolar
32.54
Euro
34.82
Altın
2,334.74
ETH/USDT
3,206.80
BTC/USDT
65,157.00
BIST 100
9,726.07
Gündem, arşiv

Polatlı'da doğalgaz patlaması: 5 yaralı

Polatlı'da bir apartman dairesinde doğal gaz nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda 5 kişi yaralandı.

27.03.2015 - Güncelleme : 27.03.2015
Polatlı'da doğalgaz patlaması: 5 yaralı

ANKARA

Polatlı'da doğalgaz nedeniyle meydana gelen patlamada 9 iş yeri, 13 ev ve 9 aracın hasar gördüğü tespit edildi.

Cumhuriyet Mahallesi Selçuk Caddesindeki bir apartmanda bulunan İzzet Karadeniz'e ait evde meydana gelen patlamada yaralananların isimleri belirlendi. Patlamada İzzet Karadeniz (50), Tahir Çetin (31), Yılmaz Pehlivanoğlu (54), Yusuf Karaduman ve Mehmet Güneş'in yaralandığı bildirildi. Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi kaldırılan yaralılardan İzzet Karadeniz'in yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara'ya sevkedildiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada olayın meydana geldiği bölgede itfaiye ekiplerince yapılan incelemede, 9 iş yeri, 13 ev ve 9 aracın hasar gördüğü tespit edilirken, Polatlı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çevrede temizlik ve enkaz kaldırma çalışması yapıyor.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, yaptığı açıklamada, "Patlama sonrasında etrafa yayılan enkaz ve cam parçalarını ekiplerimiz temizlediler. Etrafta hasar gören binalardan yayılan enkazı kaldırıyoruz. Olayda yaralanan hemşehrilerimize acil şifalar, bölgede bulunan esnaf ve vatandaşlarımıza  geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Muhabir: Ali TUNA

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın