Dolar
32.33
Euro
34.93
Altın
2,214.97
ETH/USDT
3,571.40
BTC/USDT
70,670.00
BIST 100
9,052.21
Kurumsal Haberler, arşiv

Gaziantep'te AA destekli "Medya İletişim" eğitimi

Gaziantep'te, Bilim Eğitim ve Kültür Araştırmaları Merkezi ile AA iş birliğinde, muhabir yetiştirmek ve sektöre insan kaynağı sağlamak amacıyla hazırlanan "Medya İletişim" eğitimi sürüyor.

24.01.2015 - Güncelleme : 24.01.2015
Gaziantep'te AA destekli "Medya İletişim" eğitimi

GAZİANTEP

Gaziantep'te, Bilim Eğitim ve Kültür Araştırmaları Merkezi (BEKAM) ile Anadolu Ajansı (AA) iş birliğinde, muhabir yetiştirmek ve sektöre insan kaynağı sağlamak amacıyla hazırlanan "Medya İletişim" eğitimi sürüyor.

AA Haber Akademisi koordinatörlüğünde geçen hafta muhabirlik eğitimleriyle başlayan eğitimler, Bülbülzade Vakfı'nda fotoğraf dalıyla sürdü. 

AA Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nde görevli Başfotomuhabiri Veli Gürgah'ın "fotoğrafa giriş" konulu eğitimlere, başvurular arasından mülakatla seçilen 22 kişi katıldı.

BEKAM Koordinatörü Nuri Sinopluoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta başlayan eğitimlerin çok verimliği geçtiğini ve katılımcıların önemli bilgiler edindiğini söyledi.

Gaziantep Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve AA'nın desteklediği eğitimlerin sonunda katılımcıların sınava tabi tutulacağını ifade eden Sinopluğlu, başarılı olan kursiyerlere de sertifika verileceğini vurguladı.

Bu haftasonu fotoğrafçılık konusunun işleneceği program kapsamında gelecek hafta ise kameramanlık eğitimleri verilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın