Gündem, arşiv

Fethullah Gülen'in kardeşi vefat etti

Fethullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen, Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

28.11.2014 - Güncelleme : 28.11.2014
Fethullah Gülen'in kardeşi vefat etti

ERZURUM

Fethullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen, Erzurum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Emekli olan ve 4 aydır çeşitli hastanelerde tedavi olan Gülen, bir ay önce geçirdiği felç sonucu Erzurum Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada bir süre tedavi gören Gülen, kalp ve akciğer hastalığı nedeniyle vefat etti. 

Bir televizyon kanalının haber spikeri Kemal Gülen'in babası olan Seyfullah Gülen, pazar günü Lala Paşa Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Korucu köyünde toprağa verilecek.

Bu arada, Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sebahattin Dalga, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seyfullah Gülen'in kalp ve akciğer problemleri nedeniyle tedavi gördüğünü söyledi.

Gülen'e son bir aydır da kendi hastanelerinin yoğun bakım ünitesinde tedavi yapıldığını belirten Dalga, "Bir ay önce felç geçirmiş. Beynin sol tarafını besleyen ana damarların bir tanesi pıhtıyla tıkanmış ve ağır bir felç geçirmiş. Akabinde de bir beyin ameliyatı olmuş. Mevcut diğer problemlerin de etkisiyle felcin yan etkilerinin neticesinde kalbi durdu, akciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti ama asıl problem geçirdiği felç" diye konuştu.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın