Dolar
32.38
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,563.00
BTC/USDT
70,792.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

Memnuniyet ve sevinç yarattı

TÜSİAD, MÜSİAD ve TOBB'den yapılan yazılı açıklamalarda vatandaşların özgürlüklerine kavuşmalarının sevinç yarattığı bildirildi.

20.09.2014 - Güncelleme : 20.09.2014
Memnuniyet ve sevinç yarattı

İSTANBUL

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinden (TÜSİAD) yapılan açıklamada, IŞİD tarafından alıkonulan vatandaşların bugün özgürlüklerine kavuşmaları ve sağ salim Türkiye'ye dönmelerinin büyük bir memnuniyet ve sevinç yarattığı belirtilerek "Türk iş dünyası adına kurtarılan tüm vatandaşlarımıza ve yakınlarına geçmiş olsun diliyor, sürecin başarıyla sonuçlandırılmasından dolayı Başbakan Davutoğlu'na ve süreçte görev almış tüm kurum ve kişilere gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyoruz" denildi. 

MÜSİAD'dan açıklama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak da yaptığı yazılı açıklamada, "Başından beri büyük hassasiyetle yürütülen bu çalışmaların mimarları olan Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Milli İstihbarat Teşkilatımıza ve sağduyulu yayınlarından dolayı medya mensuplarına teşekkürlerimizi sunuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

TOBB: Bizi sevindirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, olayın Türk iş dünyası olarak kendilerini son derece sevindirdiğini belirterek, ''Bu olay bizlere göstermiştir ki böyle bir durumla karşılaşıldığında milletimiz tek yürek haline gelmekte ve tüm devlet görevlilerimiz omuz omuza vererek çalışmaktadır'' değerlendirmesini yaptı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın