Dolar
32.34
Euro
35.10
Altın
2,233.22
ETH/USDT
3,561.60
BTC/USDT
70,700.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

Erdoğan konsolosluk personeliyle görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD tarafından Irak'ta rehin alınan ve Türkiye'ye getirilen konsolosluk personelini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

20.09.2014 - Güncelleme : 20.09.2014
Erdoğan konsolosluk personeliyle görüşecek

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, IŞİD tarafından Irak'ın Musul kentinde rehin alınmalarının ardından Türkiye'ye getirilen konsolosluk personeli ile görüşecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, konsolosluk personelini, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Erdoğan Öztürk Yılmaz ve eşi ile ayrı ayrı görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Musul'da alıkonulan konsolosluk çalışanlarının Türkiye'ye getirilmesi sürecini başından itibaren yakından takip ettiği, sabahın erken saatlerinde Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz ile ayrı ayrı görüştüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre Erdoğan, Irak'ta alıkonulan vatandaşların Türkiye'ye getirilmesi sürecini başından bu yana yakından takip etti. 

Sürecin başarıyla neticelenmesinin hemen akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkonsolos Öztürk Yılmaz ve eşi Özay Yılmaz ile ayrı ayrı telefonla görüştü ve "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.