Dolar
32.35
Euro
34.91
Altın
2,221.35
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,968.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

Söz konusu programı izlemedim

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, "Programı (Seda Sayan Show) izlemedim, sadece yankılarını basından takip ederek, böyle bir talimat verdim" dedi.

04.09.2014 - Güncelleme : 04.09.2014
Söz konusu programı izlemedim

TBMM  - COŞKUN ERGÜL

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, eski iki eşini öldüren adamı programa çıkaran "Seda Sayan Show'u" RTÜK'e şikayet etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Eylül Pazartesi günü yayınlanan "Seda Sayan Show" programında, eski iki eşini öldüren adamın konuk edildiğini söyledi. 

Söz konusu programı; suçlu ve suçu masum göstermesi, toplumda infial uyandırması, cinsiyet eşitliğine aykırı ve kadına yönelik şiddeti özendirici olması ve bu yönde yayın yapılamayacağı gerekçesiyle RTÜK'e şikayet ettiklerini kaydeden İslam, "Üst Kurul'un programla ilgili gereğini yapmasını istedik" dedi.

Bakan İslam, başvuruyu RTÜK'e bugün yaptıklarını ifade ederek, "Ben programı izlemedim, sadece yankılarını basından takip ederek, böyle bir talimat verdim" diye konuştu. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın