Dolar
32.34
Euro
34.93
Altın
2,219.80
ETH/USDT
3,557.60
BTC/USDT
70,551.00
BIST 100
9,079.97
Yaşam, arşiv

Kaybolan Alman belgeselci ölü bulundu

Fethiye'de Likya Yolu'nda araştırma yaparken kaybolan Alman yönetmen ve yazar Bernd Girrbach'ın ormanlık alanda cesedine ulaşıldı.

29.08.2014 - Güncelleme : 29.08.2014
Kaybolan Alman belgeselci ölü bulundu

MUĞLA

Çekeceği belgesel için araştırma yapmak için geldiği Fethiye ilçesinde kaybolan Alman yönetmen ve yazar Bernd Girrbach'ın cesedinin bulunduğu bildirildi. 

Alınan bilgiye göre, iki gündür jandarma ve AKUT ekipleri tarafından aranan 58 yaşındaki Girrbach'ın telefon sinyalinin yerini tespit etmek için bölgeye, Antalya ve Muğla'dan iki seyyar baz istasyonu getirildi.

Yapılan araştırmada sinyalin, Faralya Mahallesi Karaburun mevkisinden geldiği belirlendi. Jandarma komandolarının yaptığı aramada, Girrbach'ın ormanlık alanda cesedi bulundu. Fethiye Cumhuriyet Savcısı tarafından cesedin bulunduğu bölgede inceleme çalışmaları başladı.

Ülkesinde çalıştığı televizyon kanalına hazırlayacağı "Likya Yolu" belgeseli için araştırma yapmak üzere 26 Ağustos'ta konakladığı pansiyondan ayrılan Girrbach, bir süre sonra eşine cep telefonundan mesaj göndererek kaybolduğu bilgisini vermişti. Eşi, aradan uzun zaman geçmesine rağmen Alman belgeselcinin telefonuna cevap vermemesi üzerine, jandarmadan yardım istemişti. 

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın