Politika, arşiv

Erdoğan Adana'da 'Gönüllüler Platformu' üyeleriyle buluştu

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, seçim çalışmaları için kurulan web sitesinde oluşturulan Gönüllüler Platformu'nun Adanalı üyeleriyle dün akşam bir araya geldi.

24.07.2014 - Güncelleme : 24.07.2014
Erdoğan Adana'da 'Gönüllüler Platformu' üyeleriyle buluştu

ADANA

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için kurulan web sitesinde oluşturulan Gönüllüler Platformu'nun Adanalı üyeleriyle dün akşam bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı seçim kampanyası kapsamında bulunduğu Adana'da Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen iftar yemeğinin ardından "www.rte.com.tr" adlı internet sitesinde 3 gün önce oluşturulan Gönüllüler Platformu üyeleriyle buluştu. 

Adana'da 450 kişinin başvurduğu platformda buluşma için 10 kişiye davet yapıldığı ancak aşırı talepten dolayı buluşmanın 25 kişiyle gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Aralarında mühendis, doktor, pazarlamacı gibi meslek gruplarının yanısıra down sendromlu bir gönüllünün ve tekerlek sandalyesi ile gelen bir gönüllünün de hazır bulunduğu buluşmaya bir evli çift de 9 aylık bebekleri ile geldi. 

Gönüllülere tişört, şapka ve başbakanın hayatını anlatan kitap hediye edildi. İlki Adana'da gerçekleşen buluşmanın Erdoğan'ın seçim çalışmaları kapsamında gideceği diğer şehirlerde de  gerçekleştirileceği öğrenildi. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın