Dolar
32.33
Euro
34.90
Altın
2,212.90
ETH/USDT
3,588.10
BTC/USDT
70,798.00
BIST 100
8,976.43
Ekonomi, arşiv

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumu

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumunun ikincisi Borsa İstanbul'un ev sahipliğinde New York'ta yapılacak.

20.04.2014 - Güncelleme : 20.04.2014
"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumu

İSTANBUL-Sümeyye Dalkılınç

"İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumunun ikincisi Borsa İstanbul'un ev sahipliğinde New York'ta yapılacak.

Borsa İstanbul açıklamasına göre, "İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör" forumlarının ilkini geçen yıl Washington DC'de düzenleyen Borsa İstanbul, ikinci foruma 22 Nisan 2014 tarihinde New York'ta ev sahipliği yapacak.

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, NASDAQ OMX Group Başkan Yardımcısı Meyer 'Sandy' Frucher, Citi Küresel Hükümetlerle İlişkilerden Sorumlu Yönetici Direktörü Charles R. Johnston ve BC Partners Yönetici Ortağı Nikos Stathopoulos'un konuşacağı forumun moderatörlüğünü İstanbul Finans Merkezi Girişimi Başkanı Dr. Artunç Kocabalkan yapacak.

Forumda farklı sektörlerden üst düzey katılımcılarla Türkiye'nin sunduğu fırsatlar ve rekabetçi avantajlar paylaşılacak.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen İbrahim Turhan, İstanbul'un küresel finansın merkezinde bulunması için gereken kapasite, bağlılık, rekabet, sermaye ve uzmanlaşma kriterlerinin çoğuna sahip olduğunu belirterek, atılması gereken adımların birer birer hayata geçirilmesi ile hedeflenen konuma ulaşacaklarına inandıklarını kaydetti.

Söz konusu forum 22 Nisan'da Türkiye saati ile 17.00'den itibaren "www.aafinans.com" linkinden ve "http://borsaistanbul.com/kurumsal/borsa-istanbul-hakkinda/istanbul-bolgesel-merkez-kuresel-aktor/new-york-2014" linkinden takip edilebilecek.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın