Dolar
32.37
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,579.60
BTC/USDT
70,823.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, arşiv

Otomobil ile tır çarpıştı: 5 kişi yanarak can verdi

Antalya'da bir otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, otomobilde bulunan 5 kişi yanarak hayatını kaybetti, tır sürcüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

17.04.2014 - Güncelleme : 17.04.2014
Otomobil ile tır çarpıştı: 5 kişi yanarak can verdi

ANTALYA

Antalya'da bir otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Liman kavşağında Emrah Bülbül yönetimindeki 05 RD 419 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, ışıkta bekleyen Galip Asker yönetimindeki 07 HZ 762 plakalı tırın yakıt tankına çarptı.

Çarpışma sonucu tır ve otomobil alev aldı. Kazada otomobilin içinde bulunan 5 kişi, yanarak can verdi, tır sürücüsü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araçlardaki yangını söndürdü, ardından otomobildeki cesetleri çıkardı.

Cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

Kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi. Otomobilde bulunan sürücü Emrah Bülbül ile Masum Doğan, Zeynep Tıraş, Mercan Ender ve Erol Türkmen hayatını kaybetti.

Öte yandan Amasya'da yaşayan Emrah Bülbül'ün, asker arkadaşı olan ve Antalya'da yaşayan Masum Türker'i ziyarete geldiği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları, Antalya Adli Tıp Kurumu önünde bilgi almaya çalışıyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın