Dolar
32.31
Euro
35.07
Altın
2,232.97
ETH/USDT
3,562.90
BTC/USDT
70,715.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol, Dünyadan Spor

Salih Uçan dönmek istemiyor

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Roma'nın sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Türk oyuncu Salih'in Türkiye'ye dönme niyetinin olmadığı belirtildi.

22.12.2014 - Güncelleme : 22.12.2014
Salih Uçan dönmek istemiyor

ROMA

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma'nın sezon başında Fenerbahçe'den kiraladığı Türk oyuncu Salih Uçan'ın Türkiye'ye dönme gibi bir isteğinin olmadığı belirtildi.

Uçan'ın menajeri Ömer Koray Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç oyuncunun transferiyle ilgili haberleri yalanladı. Uçan'ın Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'yle yaptığı görüşmede, "kiralanacaksa eski takımına dönmek istediği" yönünde bir talebinin olmadığını vurgulayan Uzun, medya organlarında yer alan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Uçan’ı herhangi bir takımın istemesi veya eski takımına dönmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığının altını çizen Uzun, "Öyle bir isteği, görüşmesi olmadı. Bir teklif gelirse değerlendirilir ama şu anda Salih, Roma’nın oyuncusu. Devam ediyor" dedi.

İtalya Serie A’da maçlara Noel Bayramı dolayısıyla ara verildiğini hatırlatan menajer Uzun, sakatlığı sebebiyle rehabilitasyonuna Türkiye’de devam edilen genç oyuncunun, ayın 29’unda tekrar takımı Roma’nın antrenmanında katılacağını anlattı. 

Serie A'nın 7. haftasında takımı Roma'nın, Chievo Verona'yı 3-0 yendiği maçın son 4 dakikasında forma giyme şansı bulan Salih Uçan hakkında hem Türk hem İtalyan basınında devre arasında başka bir takıma gidebileceği yönünde haberler yer alıyor. 

Muhabir: Barış Seçkin

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın