Dolar
32.42
Euro
34.57
Altın
2,287.62
ETH/USDT
3,002.70
BTC/USDT
60,276.00
BIST 100
10,045.74
Spor, Futbol, arşiv, arşiv

Isaksson'dan örnek davranış

Kasımpaşa kalecisi Issaksson, Bursaspor maçından sonra seyircileri sakinleştirmek için formasını vermiş.

04.04.2013 - Güncelleme : 04.04.2013
Isaksson'dan örnek davranış

İSTANBUL - Erkan Tiryaki

Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson'un, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bursaspor maçından sonra meydana gelebilecek olası tribün olaylarını engellediği ortaya çıktı.

Maçın bitiminde, tribündeki öfkeli taraftarları sakinleştirmek için büyük çaba sarf eden Isaksson, gelişmeleri şöyle anlattı:

''Taraftarlarımız bizi bütün maç boyunca desteklediler ve karşılaşma sonunda yaşanan olaylar sonucunda fazla duygusal davrandılar. Taraftarımızın Bursaspor seyircisine doğru gittiğini görünce ben ve arkadaşlarım olası bir olayı önlemek istedik. Kulübümün zarar görmemesi için üzerimdeki formamı vererek taraftarlarımızı sakinleştirdim.''

Büyük bir kavga yaşanacağını hissettiği için maç sonu hemen tribünlere koştuğunu aktaran Isaksson, ''Futbolcular olarak kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Taraftarımız da bizim galip gelmemiz için elinden gelen desteği veriyor. Aramızda bu şekilde duygusal bir bağ olduğu için biz de onları desteklemeliyiz. Birbirimize yardım etmeliyiz. Bu düşünceyle hiç düşünmeden oraya koştum'' ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın