Dolar
32.41
Euro
35.09
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.00
BTC/USDT
70,679.00
BIST 100
9,079.97
Eğitim, arşiv

KPSS'de branş sıralamaları açıklandı

KPSS A Grubu ve öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları açıklandı.

29.07.2015 - Güncelleme : 29.07.2015
KPSS'de branş sıralamaları açıklandı

ANKARA

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne (ÖABT) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları, ÖSYM'nin aday işlemleri sisteminden açıklandı. 

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2015-KPSS A Grubu ve öğretmenlik ile 2015-ÖABT'ye katılan adaylar, sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarına ÖSYM'nin "http://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek. 

Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturuldu. Sıralamalar, aynı alanda sınava girenlere başarı durumlarını karşılaştırmalı olarak değerlendirme imkanı veriyor.

Sıralamalarda görüntülenen sayfa, belge niteliği taşımayacak. Her türlü değerlendirmede, ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınacak.

Bu arada sınava katılan adayların cevap kağıtlarının erişime açıldığı bildirildi.

Muhabir: Selma Kasap - Esra Ağaçyetiştiren

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın