Dolar
32.35
Euro
34.93
Altın
2,221.84
ETH/USDT
3,555.60
BTC/USDT
70,808.00
BIST 100
9,079.97
Eğitim, arşiv, arşiv

Bakan Avcı’dan öğretmenlere mesaj

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla görüntülü mesaj yayımladı.

23.11.2014 - Güncelleme : 23.11.2014
Bakan Avcı’dan öğretmenlere mesaj

ANKARA – YILDIZ AKTAŞ

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla görüntülü mesaj yayımladı.

Bakan Avcı, yaklaşık 1,5 dakika süren görüntülü Öğretmenler Günü mesajına "Sevgili öğretmenlerim" diyerek başladı.

 Atatürk'ün 24 Kasım 1928'de "başöğretmen" sıfatını alması vesilesiyle, 24 Kasım gününün her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlandığını ifade eden Avcı, bütün öğretmenlerin bu anlamlı gününü gönülden kutladığını belirtti.

Öğretmenliğin bir ömür boyu sürdüğünün altını çizen Avcı, görünüşte emekli olan öğretmenlere de sağlık ve mutluluk içerisinde nice yıllar diledi.

Hayatını kaybeden bütün öğretmenlere de rahmet dileyen Avcı, mesajına şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz.  Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir takdir ve şükranla karşılıyoruz.  Sevgili öğretmenlerim, sizlerin de yakinen müşahede ettiğiniz gibi, şu son yıllarda, eğitim konusunda yüzümüzü güldüren, milletçe hepimizi gururlandıran çok önemli gelişmeler kaydettik. Ama eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi, hiçbir başarıyı yeterli göremeyiz. Bu yüzden öğretmenlerimize ve öğrencilerimize durmadan, yorulmadan çok daha iyi imkanlar sağlamanın gayreti içerisinde olacağız. Bu vesileyle tekrar 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, gözlerinizden öpüyorum."

Bakan Avcı'nın mesajı, Bakanlığın internet sayfasında intro olarak yer alacak ve televizyonlarda Öğretmenler Gününde yayımlanacak.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın