Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.00
BTC/USDT
70,757.00
BIST 100
9,079.97
arşiv

Coty Inc Chanel den Bourjois Kozmetik Markasının Alımını Tamamladı

02.04.2015 - Güncelleme : 02.04.2015
Coty Inc Chanel den Bourjois Kozmetik Markasının Alımını Tamamladı

 

April 1, 2015 20:40 UTC

Coty Inc Chanel den Bourjois Kozmetik Markasının Alımını Tamamladı

NEW YORK & PARIS--(BUSINESS WIRE)-- Coty Inc. (NYSE: COTY) ve Chanel,Chanel den Bourjois kozmetik markasının satın almasını tamamladığını duyurdu. İşlem yaklaşık 15.43 milyon Coty A sınıfı hisse karşılığı gerçekleşti.

Bourjois Batı Avrupa, Orta Doğu ve Asya' da 50 den fazla ülkede 23.000 satış yerinde renkli kozmetik satışı portföyüne sahiptir. Bourjois, arkadaşı aktörler için renkli kozmetikler geliştiren Fransız aktör Joseph Albert Ponsin tarafından, 1863 yılında kuruldu.

İleriye Dönük Beyanlar

Bu basın açıklamasındaki bazı ifadelerde ileriye dönük beyanlar vardır. Bu ileriye dönük beyanlar, Coty’nin Bourjois’yi satın alma teklifi ve Coty’nin renkli kozmetik ürünlerdeki konumuna etkisi de dahil olmak üzere bu tür bir işlemin avantajları ile ilgili mevcut görüşlerini yansıtmaktadır. Bu ileriye dönük beyanlar, genel olarak “sabırsızlanıyoruz“, “aramızda görmek“, “aradığı“, “fırsat“, “potansiyel“, “sağlayabileceği,“ “planlıyoruz“, “olacaklar”, “danışılacak” ve benzeri kelime ve ifadeler taşımaktadır. şlemin beklenen şartlarda veya zaman aralığında gerçekleşip gerçekleşmemesi veya hiçbir şekilde gerçekleşmemesi, işlemi değerlendirirken edindiğimiz varsayımların yanlışlığı, Bourjois kozmetik markasının Coty’e entegre edilmesinde yaşanabilecek güçlükler ve işlemden beklenen avantajların elde edilmesinde yaşanabilecek diğer güçlükler dahil olmak üzere riskler ve belirsizlikler nedeniyle, gerçek sonuçlar, öngörülen sonuçlardan fiziksel olarak farklılık gösterebilir. Coty’nin işe yönelik ve mali sonuçlarını etkileyebilecek olan potansiyel riskler ve belirsizlikler hakkında daha fazla bilgi, Coty’nin 30 Haziran 2014 tarihinde sona eren mali yıla ilişkin Form 10-K Yıllık Raporu’ndaki ve zaman zaman Coty’nin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu nezdinde düzenlediği veya düzenleyebildiği diğer dönem raporlarında “Risk Faktörleri” ile “Mali Duruma ve Operasyon Sonuçlarına İlişkin Yönetim Toplantısı ve Analizi” başlığı altında verilmiştir. Coty, burada veya başka bir şekilde ifade edilen ileriye dönük beyanların güncellenmesi konusunda hiçbir sorumluluk üstlenmez.

Coty Inc. Hakkında

Coty, dünya çapında lider bir güzellik şirketidir ve 30 Haziran 2014 tarihinde sona eren mali yılda 4.6 milyar dolar net gelire ulaşmıştır. 1904 yılında Paris’te kurulan Coty, tek bir alanda hizmet sunan bir güzellik şirketidir ve 130’dan fazla ülkede ve bölgede satışa sunulan ve tanınmış parfüm, renkli kozmetik, cilt ve vücut bakımı ürünlerinden oluşan bir portföye sahiptir. Coty’nin sunduğu ürünler arasında Adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel ve Sally Hansen gibi dünya çapında birçok marka yer almaktadır.

Bourjois Hakkında

1863’den beri Fransız aksanlı güzellik! Bu, 50’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Fransız şirketi Bourjois’nin sloganıdır. Meşhur Paris şıklığını dünyanın dört bir yanındaki kadınlara ulaştıran marka, 150 yılı aşkın bir süredir orijinal, yaratıcı ve aykırı ürünlerin dağıtımını yapmaktadır.

İletişim

COTY
Yatırımcı İlişkileri
Kevin Monako, 212-389-6815
ya da
Medya
Jessica Baltera, 212-389-7584
ya da
Chanel
Medya
Kathrin Schürrer, kathrin.schurrer@chanel-corp.com

 

Kaynak: Coty Inc.

 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın