Dolar
32.37
Euro
34.94
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,520.10
BTC/USDT
69,788.00
BIST 100
9,122.04
arşiv

Spire Payments STS'nin BAE'inde Bulunan EFT Bölümünü Alarak Hızlı Coğrafi Genişlemesine Devam Ediyor ve Ortadoğu'da Pazar Lideri Olarak Hizmet ve Kalkınma Üssü Oluşturuyor

21.11.2014 - Güncelleme : 21.11.2014
Spire Payments STS'nin BAE'inde Bulunan EFT Bölümünü Alarak Hızlı Coğrafi Genişlemesine Devam Ediyor ve Ortadoğu'da Pazar Lideri Olarak Hizmet ve Kalkınma Üssü Oluşturuyor

 

20 Kasım 2014 02:46 UTC

Spire Payments STS'nin BAE'inde Bulunan EFT Bölümünü Alarak Hızlı Coğrafi Genişlemesine Devam Ediyor ve Ortadoğu'da Pazar Lideri Olarak Hizmet ve Kalkınma Üssü Oluşturuyor

SALISBURY, İngiltere--(BUSINESS WIRE)-- Spire Payments bugün STS'nin EFT (Elektronik Fon Transferi) bölümünü aldığını duyurdu. Ortadoğu'da kendi alanının en köklü ve saygın işletmelerinden biri olarak STS BAE, Suudi Arabistan, Kuveyt, Ürdün, Katar, Lübnan, Mısır ve Umman'da kırktan fazla müşterisine POS ödeme cihazları ve ilgili hizmetleri sağlamaktadır.

STS'nin EFT bölümü yakın zamana kadar Hypercom'un ana distribütörüydü ve bu sebeple bölgedeki müşteriler onların olağanüstü hizmet ve müşteri odaklı çalışma şekillerini iyi tanıyorlar. Tüm sektörlerde neredeyse yirmi yıldır ödeme çözümleri ve destek sağlayan STS bağımsız POS terminalleri, mobil POS terminalleri, PIN pedleri, gözetimsiz terminaller ve işlem ağ cihazları hakkındaki uzmanlığı ile gurur duyuyor.

Dubai'deki merkezi ile yeni kurulan Spire Payments Ortadoğu ve Afrika'da satış ve pazarlama faaliyetlerini artırmak için yazılım geliştirme, teknik destek ve onarım gibi sınıfında lider hizmetler sunacak. Ortadoğu ve Afrika merkezinde ayrıca bir POS uygulama geliştirme bölümü ve bölgedeki tüm Spire Payments müşterileri için güvenli depolama ile birlikte Ürdün'de tam donanımlı bir terminal onarım tesisi yer alacak.

Bu coğrafi genişleme ayrıca Spire Payments'ın devam etmekte olan stratejik satın alma programını gösteriyor ve İspanya, İngiltere, İskoçya, Orta ve Doğu Avrupa ve Çin'de sürekli genişleyen seçkin merkezlerini de mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Spire'ın yenilikçi SP ödeme çözümleri ile birlikte, bu hareket de müşterilerine en kaliteli hizmet sunarken, Ortadoğu ve Afrika bölgesi içinde birden fazla fırsattan yararlanmak için mükemmel bir sıçrama tahtası sağlar.

Spire Payments Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Brian Stobo "Neredeyse 20 yıldır STS ekibi ile çalıştıktan sonra, bunun Spire Payments'ın ilerlemesinde doğal bir adım olduğuna inanıyorum. Orta Doğu ve Afrika'da Spire Payments'ın hızlı büyümesini sağlamak amacıyla STS ekibinin uzmanlık, deneyim ve dürüstlüğünden faydalanacağız." diye açıklıyor.

Spire Payments Başkanı ve CEO'su Kazem Aminaee bu hareket için "Bu satın alma bizim küresel ödeme stratejimizi sağlamaktaki itici gücümüz ve gelir büyümesini hızlandırmak için atılmış başka bir adımdır. STS ve Spire Payments mevcut sistemlerin devamlılığını ve tüm yeni müşterileri karşılamak ve bir platform sağlamak için birlikte çalışacak. Orta Doğu ve Afrika'yı büyüme ve yenilik için en umut verici bölgelerinden biri olarak görüyoruz ve bu hem STS hem de Spire için gerçekten heyecan verici bir gün." diyor.

STS'nin CEO ve ortak kurucusu Aiman E Mazahreh "Bu STS'nin tarihinde bir kilometre taşıdır ve bölgedeki uzun süreli deneyimimiz üzerine inşa edilecektir. Bu hareket gözümüzü en yüksek piyasa payı ile Ortadoğu ve Afrika piyasasında lider olma yolundan ayırmadan sürekli artan sayıdaki müşterileri destekleyen bir üs ile sonuçlanacaktır. Her iki taraftan da sıradışı takımların bir araya gelmesi ile müşterilerimizin son teknolojilerden ve dünya standartlarında hizmetten yararlanması garanti edilecektir." diye ekliyor.

Spire Payments Hakkında

İşlem.Etkileşim.Yaklaşım

E-ticaret, mobil ticaret ve sosyal ağların geleneksel elektronik ödeme ile iç içe geçmeye başladığı, birbirleri ile yakınlaşan teknolojilerin dünyasında, Spire Payments otuz yıllık uzmanlığını pazar için, hem ödüllendirici hem de interaktif kullanıcı deneyimi için her açıdan sorunsuz ödeme işlemlerini destekleyen kesintisiz teşvik, yenilikçi ve geleceğe yönelik olarak son derece güvenli cihazlar ve çözümler sunmak amacıyla kullanmaktadır. En hızlı büyüyen Avrupa POS çözümleri sağlayıcısı olan Spire Payments, sabit, taşınabilir ve mobil ödeme çözümlerinden PIN pedlerine ve kasa sistemleri ve self servis kioskları ile entegrasyon için gözetimsiz terminallere kadar dünya standartlarında güvenli elektronik ödeme çözümleri geliştiren orijinal öncülerden biridir.

Finans ve perakendeden misafirperverlik ve ulaşıma kadar değişen piyasa segmenlerine hizmet ederek, Spire Payments İspanya, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Dubai ve Hong Kong'daki ofisleri ile geleneksel ödeme terminali tedarikçileri için ileriye dönük bir alternatif teşkil edecektir. Müşterileri arasında yer alan dünyanın en iyi finans ve perakende kuruluşlarından bazıları ile Spire Payments takımı elektronik ödemelerdeki ilerlemede her zaman ön planda yer alacak.

İletişim

SkyParlour Halkla İlişkiler + Pazarlama
Matthew Pears
M: +44 (0) 7718 190643
Ematthew@skyparlour.com
veya
Spire Payments Direktörü, Teknik İletişim
Nigel Dean
M: +44 (0) 7876 883730
E: nigel.dean@spirepayments.com

 

Kaynak: Spire Payments

 

Bu haber bültenini çevrimiçi olarak görüntüleyin:
http://www.businesswire.com/news/home/20141120000000/en

 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın