Dolar
32.37
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,538.50
BTC/USDT
69,937.00
BIST 100
9,095.20
arşiv

Heroes Project ve Prudential, Everest Dağı zirvesine tırmanırken sakatlanan gazi Charlie Linville'i destekliyor

16.04.2014 - Güncelleme : 16.04.2014
Heroes Project ve Prudential, Everest Dağı zirvesine tırmanırken sakatlanan gazi Charlie Linville'i destekliyor

 

Heroes Project ve Prudential, Everest Dağı zirvesine tırmanırken sakatlanan gazi Charlie Linville'i destekliyor

NEWARK, N.J.--(BUSINESS WIRE)-- Heroes Project ve Prudential Financial, Inc. (NYSE:PRU) Everest Dağı (dünyanın en yüksek dağı) zirvesine tırmanırken sakatlanan bir gazi olan USMC Başçavuş Charlie Linville'i (emekli) desteklemek adına ortaklık oluşturdular. Yolculuğu bu hafta başlıyor.

Yolculuk – “Everest Operasyonu: 2014” – ciddi şekilde yaralanan veya sakatlıklardan muzdarip olan askeri hizmet üyelerini dünyanın en yüksek yedi zirvesine dönüşümsel bir tırmanış gerçekleştirmelerini sağlayan, kar amaçlı olmayan bir kuruluş olan Heroes Project'in en son girişimidir. "zirve Sponsoru" olarak Prudential, Linville'in eğitimi ve ekipmanlarının masrafları için 100.000 dolarlık bağışta bulundu.

20 Ocak 2011 tarihinde Afganistan'da bir IED taarruzu gerçekleştirirken Linville'e patlayıcı bir cihaz çarptı. Kafa travması geçirdi ve sağ ayağında ve elinde ciddi yaralanmalar oldu. 2013 yılında rehabilitasyonda gerçekleştirilen birçok girişime rağmen, sağ bacağının dizden aşağısı kesildi.

Heroes Project, neredeyse ölümüne neden olan 2011 yılında geçirdiği bir motor kazasından sonra iyileşmenin bir yolu olarak dağ tırmanışını kullanan Tim Medvetz tarafından yaratıldı. O günden beri Medvetz, yaralı gazileri dünyanın en yüksek yedi tepesine ulaştırıyor.

Medvetz şu sözleri ifade etmiştir; “Dünyanın en yüksek dağlarına yükselerek kahramanlarımız güçlerini, gururlarını ve gerçek potansiyellerini yeniden keşfediyorlar. Prudential'a ortaklık konusuyla yaklaştığımızda, vizyonumuzu hemen anladılar ve Başçavuş Linville'in tırmanışını finansal olarak desteklemenin ve aynı zamanda da misyonumuza duygusal anlamda yatırım yapmanın bir yolunu buldular".

Başçavuş Charlie Linville ve Tim Medvetz, her anlamda dünyanın en sıra dışı insanları ve Prudential, ikisine de destek olmaktan gurur duyuyor. Everest Dağı zirvesine gerçekleştirdikleri bu tırmanış, kararlılık ve cesaret yolculuğudur. Gazilere, engelleri olan kişilere ve yaşamlarında herhangi bir engel ile karşılaşmış herkese zorlukların aşılabildiğini vurgulamaktadır. Bunlar bizi tanımlamıyor" diyor, Prudential Finans Yönetimi yardımcı başkanı, gazi ve gazi destekçileri için bir Prudential iş kaynağı grubu olan VETNET'in başkanı olan eski Hava Kuvvetleri kaptanı Cathy Christian.

Prudential, Linville'in zirve tırmanışını ve inişini kronolojik olarak sunacaktır Prudential’a Ait Zorluklarınızı Beraberinizde Getirin Adlı Facebook sayfası. Prudential'in amacı, Everest Dağı'nın yüksekliği ile aynı olması veya bu yüksekliği aşması adına Linville için Facebook sayfasında en az 29.029 tıklama almaktır.

USMC Başçavuşu Charlie Linville Hakkında

Thomas Charles Linville, 22 Ağustos 1985 yılında Boise, Idaho'da doğdu. 2006 yılında lise aşkı Mandi ile evlendi ve iki kız çocuğu var. Askeriyeye katılmaya istekli olduğu için 22 Ocak 2006 yılında Deniz Piyade Teşkilatına kaydoldu. Eylül 2007 ila Nisan 2008 arasında Irak'a ve Ekim 2010'da Afganistan'a görevlendirildi. Çevre alanda bir taarruz gerçekleştirirken Linville'e bir tersiyer cihazı saplandı. Patlama, sağ ayağını ve sağ orta parmağını parçaladı. Orta parmağı kesildi ve gerçekleştirilen birçok ameliyat sonrasında 2013 yılında bacağının dizden aşağısı kesildi. Sakatlıklarına rağmen 2014 baharında Everest Dağı zirvesine tırmanacak.

Heroes Project Hakkında

2009 yılında Tim Medvetz tarafından yaratılan Heroes Project, dünyanın en zorlu zirvelerine yükselerek güçlerini ve gururlarını yeniden keşfetmelerini sağlayarak ağır yaralı gazilerle dağcılık keşifleri gerçekleştiren, kar amaçlı olmayan bir kuruluştur. Medvetz neredeyse ölümüne neden olan 2011 yılında geçirdiği bir motor kazasından sonra iyileşmenin bir yolu olarak dağ tırmanışını kullanmıştır. Medvetz, yaralı gazileri dünyanın en yüksek yedi tepesinden altısına başarılı bir şekilde ulaştırmıştır. Heroes Project hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: www.theheroesproject.org.

Prudential Hakkında

Prudential Financial, Inc. (NYSE: PRU) Amerika, Asya, Avrupa ve Latin Amerika'da faaliyet gösteren 31 Aralık 2013 tarihli yönetim altında 1,1 trilyon dolardan fazla bir değerdeki varlığa sahip olan bir finansal hizmet lideridir. Prudential'ın çok yönlü ve yetenekli çalışanları hayat sigortası, tahviller, emeklilikle ilişkili hizmetler, ortak fonlar ve yatırım yönetimi dahil birçok farklı ürün ve hizmet aracılığıyla bireylere ve kurumsal müşterilere, büyüme ve varlıklarını koruma konusunda yardımcı olmaya kendilerini adamışlardır. Amerika'da Prudential'ın ikonik Kaya sembolü yüzyılı aşkın bir süredir güç, stabilite, uzmanlık ve yenilik anlamını taşımaktadır. Daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: www.news.prudential.com.

Fotoğraf/Multimedya Galerisine şu adresten ulaşılabilir: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20140414006185/en/

 

İletişim

Heroes Project
JJ Hendershot, 323-680-1007
www.theheroesproject.org
veya
Stan Rosenfield & Associates
Zach Rosenfield, 310-407-3442
zach@sra-pr.com
veya
Prudential Financial, Inc.
Valerie Tutak, 973-802-2517
valerie.tutak@prudential.com

 

Kaynak: Prudential Financial, Inc.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın