Spor, spor gündemi, Futbol, Dünyadan Spor

Suarez Uruguay'ın aday kadrosunda

Uruguay'ın gelecek ay oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna Luis Suarez de çağrıldı.

26.09.2014 - Güncelleme : 26.09.2014
Suarez Uruguay'ın aday kadrosunda

ANKARA

Uruguay Milli Takımı'nın gelecek ay Suudi Arabistan ve Umman ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunda futboldan men cezası devam eden Luis Suarez de yer aldı.

Uruguay Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Oscar Tabarez, 10 Ekim'de Suudi Arabistan ve 13 Ekim'de Umman ile oynayacakları hazırlık maçlarının 29 kişilik aday kadrosunu belirledi.

FIFA Dünya Kupası'nda İtalyan Giorgio Chiellini'yi ısırdığı için futboldan 4 ay ve 9 milli maç men cezası alan Barcelonalı golcü Luis Suarez'e de aday kadroda yer verildi. 

Resmi maç olmaması nedeniyle hazırlık maçlarında oynamasında sakınca bulunmayan Suarez, görev verilmesi halinde yaklaşık 3 aylık bir aranın ardından yeniden milli takımda forma giyebilecek.

Barcelona da yıldız oyuncunun form tutması için Barcelona B Takımı ile Endonezya 19 Yaş Altı Milli Takımı arasında hafta içinde özel bir maç düzenlemiş ve Suarez takımın 6-0 kazandığı mücadelede attığı 2 golle dikkati çekmişti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın