Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,556.90
BTC/USDT
70,375.00
BIST 100
9,079.97
Teknoloji, Kurumsal Haberler, arşiv

AA mobil uygulamalarını global alana taşıyor

Anadolu Ajansı, geçen hafta devreye alınan yeni mobil uygulamalarının çok beğenilmesi ve yurt dışından gelen yoğun talep üzerine İngilizce dilinde de uygulama geliştiriyor.

17.11.2014 - Güncelleme : 17.11.2014
AA mobil uygulamalarını global alana taşıyor

ANKARA 

Anadolu Ajansı (AA), geçen hafta devreye alınan yeni mobil uygulamalarının çok beğenilmesi ve yurt dışından gelen yoğun talep üzerine global alanda habere erişmek isteyen kullanıcılara yönelik İngilizce dilinde de uygulama geliştiriyor.

AA, akıllı cep telefonlarından haber içeriğine daha kolay ve hızlı erişim imkanı sağlanabilmesi amacıyla, Android ve IOS platformlarında çalışan mobil uygulamalarını geçen hafta yenilemişti. 

AA'nın 100. Yıl Vizyonu kapsamında, değişen teknolojilere uyum sağlayacak şekilde geliştirilen uygulamalar, Google Play ve Apple Store'dan indirilebiliyor.

Android ve IOS platformlarında çalışan yeni mobil uygulamalar, AA'nın kurumsal web sitesinde (www.aa.com.tr) yer alan haber, fotoğraf ve video galerilerinin takip edilmesine imkan tanıyor. 

Anadolu Ajansının internet sitesi ile eş zamanlı çalışan uygulamalarda, haberler "manşet, Türkiye, dünya, ekonomi, spor ve diğer" olmak üzere 6 ana kategoride listeleniyor. Kullanıcılara, seçtikleri kategorilerde yeni haberlere ait bilgi mesajları, belirleyecekleri zaman dilimlerinde gönderiliyor.

AA'nın, yeni mobil uygulamalarıkullanıcılar tarafından çok beğenildi. Yurt dışından gelen yoğun talep üzerine AA, global alanda habere erişmek isteyen kullanıcılara yönelik İngilizce dilinde de uygulama geliştiriyor.

Muhabir: Tamer Toğanaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın