Dolar
32.47
Euro
34.91
Altın
2,325.67
ETH/USDT
3,141.70
BTC/USDT
64,088.00
BIST 100
9,792.01
Spor, spor gündemi, Basketbol, arşiv

All Star oldu, kadro dışı kaldı

Basketbolcu Serhat Çetin, Beko All-Star 2013 organizasyonunda Türk yıldızlar karmasında oynadı, ancak Beşiktaş'ta geçen hafta içinde kadro dışı bırakıldı.

21.01.2013 - Güncelleme : 21.01.2013
All Star oldu, kadro dışı kaldı

İSTANBUL -Alim Tunçay  

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Türk yıldızlar karmasında oynayan, ancak Beşiktaş'ta geçen hafta içinde kadro dışı bırakılan siyah-beyazlı basketbolcu Serhat Çetin, kariyerinde ilk kez All Star olduğu dönemde kadro dışı kaldığını söyledi.
Serhat, All Star'a seçildiği için gurur duyduğunu vurgulayarak, ''Kariyerimde ilk kez All Star'a katıldım. Bu organizasyon insanların bu sene içinde veya geçmişinde yaptığı işlerin ödüllendirilmesi gibi. İnsanlar sizi ne kadar tanıyorsa, basketbolunuzu ne kadar çok beğeniyorlarsa  o kadar çok oy veriyor. All Star'da oynamak benim için büyük bir gurur oldu'' diye konuştu.
All Star seçildiği bu dönemde geçen hafta içinde takımının Barcelona Regal ile yaptığı THY Avrupa Ligi ''Top 16'' turu maçından önce disiplinsiz davranışı nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak Serhat, şunları kaydetti:
''Herhalde ilk kez böyle bir şey oluyordur. Garip bir durum, ama kulüpte olanlar kulüp içinde kalır. Biz bir takımız. Takım içinde çözülmeyecek problem yoktur. Orada kadro dışı kaldım, ancak All Star farklı bir organizasyon. Dolu salonda güzel bir organizasyon oldu.''

-''Serhat'ı kaybetmek istemiyoruz''-

Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, disiplinsiz davranışları nedeniyle başantrenör Erman Kunter tarafından kadro dışı bırakılan Serhat Çetin'i kaybetmek istemediklerini söyledi.
Tecrübeli oyuncunun şu anda kadro dışı olduğunu hatırlatan Abdullah Sözer, ''Serhat'a para cezası da verdik. THY Avrupa Ligi ''Top 16'' turunda deplasmanda Montepaschi Siena ile 25 Ocak Cuma günü yapacağımız maç için 24 Ocak Perşembe günü İtalya'ya gideceğiz. Bu yolculukta antrenörümüzle konuyu görüşürüz'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın